Η Τέχνη του να Είμαστε Μαζί Εκτύπωση
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   

Η Τέχνη του να Είμαστε Μαζί

 

DSCN0702 Small

 

 

 

Επιδιώκουμε, ως εκπαιδευτικοί, να ενσωματώσουμε στην καθημερινή μας πράξη τις αξίες της ισότητας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης, αναγνωρίζοντας ίσα δικαιώματα σε όλους τους μαθητές μας, πέρα από φύλο, τάξη, φυλή ή εθνικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN0661 Small

 

 

 

 

Συνεχίζοντας, λοιπόν, τις δράσεις μας για την αντιμετώπιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού, χρησιμοποιούμε τη δημιουργικότητα μας για να ανοίξουμε διαύλους ανθρωπιάς και επικοινωνίας συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των ταυτοτήτων των μαθητών μας ως μελλοντικών πολιτών μέσω της ψυχικής καλλιέργειας και ευαισθητοποίησής τους απέναντι στην πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

DSCN0669 Small

 

 

 

DSCN0711 Small

 

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α' Βαθμίδας στο χώρο του Γυμνασίου μας, όπου στο εργαστήρι των καλλιτεχνικών οι μαθητές και από τα δύο σχολεία έφτιαξαν από κοινού τις μικρές τους, πρωτότυπες δημιουργίες.

 

DSCN0637 Small

 

Στη συνέχεια οι μαθητές του ΤΕΕ ζωγράφισαν μια γωνιά του σχολείου μας αποτυπώνοντας τις δικές τους σκέψεις και συναισθήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSCN0688 Small

 

Ευχαριστούμε τους διευθυντές και των δύο σχολείων κύριο Χριστινάκη Βασίλειο και Σάρλη Ιωάννη, τους καθηγητές του ειδικού ΤΕΕ Α' Βαθμίδας για τη συνεργασία καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου μας για τη συμπαράσταση και την ηθική υποστήριξη.

 

Η υπεύθυνη του προγράμματος

Τάκα Αναστασία

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 21 Απρίλιος 2016 13:43
 
USER MENU