«Επαναπροκήρυξη - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων και στην Κοιλάδα των Πεταλούδων» PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 09:18

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ιαλυσού ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος μεταξύ φυσικών και νομικών προσώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων στο χωριό Θεολόγος και στην Κοιλάδα των Πεταλούδων στις 21 ΜαΙου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες στο συννημένο έγγραφο.

Attachments:
FileΠεριγραφή
Download this file (Επαναπροκήρυξη εκδρομής 21-5-18.pdf)Επαναπροκήρυξη εκδρομής 21-5-18.pdf 
 
Από τις 14 έως τις 31 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής και δήλωση προτίμησης για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 21:47

Από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 θα μπορούν οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης», σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ.

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής  e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Κατεβάστε την σχετική εγκύκλιο στο συννημένο αρχείο.

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 21:52
 
«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων και στην Κοιλάδα των Πεταλούδων PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 10:26

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ιαλυσού ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος μεταξύ φυσικών και νομικών προσώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών για τη διοργάνωση εκπαιδευτικής επίσκεψης στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων στο χωριό Θεολόγος και στην Κοιλάδα των Πεταλούδων .

Attachments:
FileΠεριγραφή
Download this file (προκήρυξη.pdf)προκήρυξη.pdf 
Περισσότερα...
 
Ενημέρωση για εγγραφή στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη των Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ – ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2018-2019 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 18:20

Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής-Δηλώσεων Προτίμησης των μαθητών που πρόκειται να εγγραφούν στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη των Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ – ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2018-2019, θα πρέπει οι δηλωμένοι ως κηδεμόνες των μαθητών που φοιτούν στο σχολείο μας να διαθέτουν κωδικούς taxisnet για την εισοδο τους στην εφαρμογή e-εγγραφές.

 
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Μετάφρασης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator   
Κυριακή, 15 Απρίλιος 2018 18:36

Το σχολείο σα θεσμός φιλοδοξεί να παρέχει στους μαθητές του τα ερεθίσματα που θα τους επιτρέψουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τα χαρίσματα τους. Έτσι, για μια ακόμα χρονιά, οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Ιαλυσού συμμετείχαν στο Διαγωνισμό Λογοτεχνικής Μετάφρασης, που διοργανώνεται από το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου, στα πλαίσια του προγράμματος «ΒΙΒΛΙΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ».

Με αρωγό τη μεταφράστρια – στέλεχος του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. κ. Ελευθερία Μπινίκου και οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στη μεταφραστική δραστηριότητα, επιστρατεύοντας τις γνώσεις, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, και την εκφραστικότητα τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά έζησαν μία γοητευτική εμπειρία που τους προσέφερε η προσέγγιση του λογοτεχνικού κειμένου, εξάσκησαν το κριτικό τους πνεύμα, και ήρθαν αντιμέτωποι με τα προβλήματα που ανακύπτουν από την προσπάθεια απόδοσης ενός κειμένου σε μια καινούρια γλώσσα, επιστρατεύοντας όλες τις δεξιότητες που διαθέτουν.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη διαδικασία της μετάφρασης και ιδιαιτέρως το μαθητή μας Σάββα Κασανή για τη βράβευση του.

 

 

IMG 20180327 194330  IMG 20180327 194332

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 9 από 15