Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στη νέα σχολική χρονιά και σας ευχόμαστε μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά με εσάς συνοδοιπόρους στο εκπαιδευτικό μας έργο. Πυλώνας του σχολείου μας είναι η συνεργασία του σχολείου με την οικογένεια καθώς θεωρούμε πως αποτελεί θεμέλιο για την πρόοδο των μαθητών μας .Ευχόμαστε να σας έχουμε αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια .
Σας ενημερώνουμε πως ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ . Γονείς και κηδεμόνες είναι ευπρόσδεκτοι. Μετά το πέρας του Αγιασμού οι μαθητές θα αποχωρήσουν.
Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο στις 08.05 π.μ. με τις σχολικές τους τσάντες καθώς θα παραλάβουν τα νέα τους βιβλία και θα σχολάσουν στις 12.30 π.μ .
Ευχόμαστε σε όλους μια δημιουργική χρονιά ,
Με εκτίμηση ,
Η Διεύθυνση του Γυμνασίου Ιαλυσού