εικόνα Viber 2023 10 10 10 53 52 851
Γενικά Δράσεις Εκδηλώσεις

Συμμετοχή στην 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023

    Με  ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή εορτάστηκε και φέτος, στον χώρο του  σχολείου μας και στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ, η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023. Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αγώνα  δρόμου 2000  μέτρων, σε αγώνες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης, παρακολούθησαν    ταινίες μικρού μήκους με θέμα την αθλητική προσπάθεια καθώς  και εισηγήσεις προσκεκλημένων εκπροσώπων αθλητικών φορέων της περιοχής.
          Πιο συγκεκριμένα, το σχολείο μας επισκέφθηκαν ο  κ. Αναστασάκης και ο κ. Μαυρής από το αθλητικό σωματείο Ασκληπιός, οι οποίοι παρουσίασαν  στους μαθητές  το άθλημα της διελκυστίνδας. Στη συνέχεια, η κυρία Ευαγγελία Πότσου, προπονήτρια Ζίου Ζίτσου, μύησε τους μαθητές στις βασικές δεξιότητες της αυτοάμυνας. Τέλος,ο κ. Γεωργιού   και η κ. Κοντάκη ,προπονητές του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, εισήγαγαν   τα παιδιά στις βασικές τεχνικές δεξιότητες του αθλήματος της αντισφαίρισης.
        Οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά, πρόθυμα και με συνεργατική διάθεση σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που διεξήχθησαν, ευχαρίστησαν τους προπονητές για τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους και έφυγαν από τον χώρο του σχολείου πλούσιοι σε ερεθίσματα και αθλητικές  εμπειρίες